Salverda te ’t Harde

Salverda_Render

Bouwbedrijf Salverda heeft haar eigen bedrijfspand uitgebreid. Tegen het bestaande pand is een nieuw bouwdeel gebouwd, deze twee bouwdelen zijn verbonden door een atrium. Het nieuwe bouwdeel heeft, naast een begane grond voorzien van vergaderruimtes en een kantine, twee verdiepingen met ruime werkplekken. Het bestaande kantoor is ook gerenoveerd zodat dit één geheel is geworden met de nieuwbouw. In opdracht van HulstFlier Installateurs Elburg hebben wij de elektrotechnische, brandmeld en alarminstallatie uitgewerkt in revit. Door Ter Velde en den Besten is een 3D scan gemaakt van het bestaande bouwdeel. Deze scan is vervolgens omgezet naar een revit model en ook de nieuwbouw is hieraan toegevoegd. De W-installatie is uitgewerkt door TCH Projectsupport in Heerenveen. Hiermee hebben wij nauw samengewerkt om alle installaties passend in het model te krijgen, voor de praktijk zijn hierdoor veel voorkomende problemen vooraf opgelost.

De State Hillegersberg te Rotterdam

In opdracht van Leerkes Elektrotechniek zijn wij begonnen met het uitwerken van de elektrotechnische installatie van De State Hillegersberg te Rotterdam. Op dit moment bestaat het pand uit twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn via loopgangen. Een gedeelte van het gebouw zal worden gesloopt tot op het bouwkundige geraamte. Het andere deel zal volledig worden gesloopt en opnieuw worden opgebouwd. Door alle disciplines te ontwerpen in 3D (Revit) hopen we de installatie zo optimaal mogelijk te kunnen verwerken en alles zo op elkaar af te stemmen dat er geen clashes zullen ontstaan op de bouwplaats.

Porta Futurum te Kampen

Van Der Sluis technische bedrijven heeft een groot pand gebouwd aan de N50 in Kampen. In dit pand vestigt zich het onderdeel constructiesluis en een aantal andere afdelingen. Het kantoorgedeelte is onder andere voorzien van op maat gemaakte verlichting door Leerkes Elektro. De combinatie van de luchtbehandeling en de elektrotechnische installatie was hier een uitdaging i.v.m. de beperkte ruimte. In de werkplaats is er diverse coördinatie geweest om alle disciplines op de juiste manier kwijt te kunnen. Door de hele hal lopen kraanbanen waardoor de loop van de kabelgoten en verlichting goed afgestemd moesten worden. Doordat gebruik gemaakt werd van revit was dit op goed te coördineren. Den Uil Engineering heeft in opdracht van Leerkes Elektro de elektrotechnische installatie uitgewerkt in revit.

Buiksloterham 20A te Amsterdam

Momenteel zijn wij in volle gang met het uitwerken van de elektrotechnische installatie voor Buiksloterham 20A te Amsterdam. Het gaat om een bijzonder project van 12 verdieping welke bestaat uit commerciële ruimtes en een parkeergarage op de begane grond en de bovenliggende verdieping zijn appartementen. De onderste 3 bouwlagen en de kern van het gebouw waarin zicht de liften en het trappenhuis bevinden zijn volledig van prefab beton. Vanaf de 3e verdieping word het pand opgebouwd in prefab houten elementen.
Wij zijn bij dit project betrokken via Dekker Elektrotechniek te IJsselmuiden. Wij werken de elektrotechnische installatie uit in revit , tevens licht de project begeleiding en de werkvoorbereiding bij ons.

Karel Klinkenberg te Amsterdam

Aan de karel klinkenberg in Amsterdam heeft projectontwikkeling Heutink een pand gebouwd. Het pand is voorzien van een parkeergarage en appartementen. In opdracht van Dekker Elektrotechniek hebben wij de elektrotechnische installatie uitgewerkt in revit.

Alfa College te Hogeveen

Het Alfa College is een school in Hogeveen welke wordt gerenoveerd. Voor Leerkes Elektro werken wij de installatie uit in revit. Een groot gedeelte van de bestaande installatie blijft gehandhaafd. Deze word eerst in een 3D model verwerkt en vervolgens wordt deze uitgebreid met aanvullende wensen vanuit de opdrachtgever. De school wordt in verschillende fases gerenoveerd en zal volledig afgerond moeten zijn eind 2020.

Postjesweg te Amsterdam

Postjesweg binnen

Aan de postjesweg in Amsterdam heeft projectontwikkeling Heutink een pand gebouwd. Het pand is voorzien van een parkeergarage, commerciële ruimtes en appartementen. In opdracht van Dekker Elektrotechniek hebben wij de elektrotechnische installatie uitgewerkt in revit.

BOG Boelelaan te Amsterdam

Vesteda wilde verschillende vestigingen samen brengen op één hoofdkantoor. Als vestiging hebben zij gekozen voor de Boelelaan in Amsterdam. Van bestaande flatgebouw “De Boel” is de begane grond omgetoverd tot één groot kantoor. Van Der Sluis te Kampen heeft een 3D scan laten maken van het pand. Hierdoor zijn bestaande constructies en installaties duidelijk in kaart gebracht. In nauwe samenwerking met Van Der Sluis is Den Uil Engineering betrokken geweest bij overleggen met de opdrachtgever en het uitwerken van de elektrotechnische installatie. Tevens waren wij de gehele bouwperiode actief voor de begeleiding van de elektromonteurs van Dekker Elektrotechniek.

Katwolderplein te Zwolle

Naast de Pathé bioscoop in Zwolle is de parkeergarage Katwolderplein gebouwd door BAM. In samenwerking met Van Der Sluis Kampen en in opdracht van Leerkes Elektro is Den Uil Engineering betrokken geweest bij dit project. Wij hebben de complete installatie uitgewerkt in revit. Wij zijn actief geweest bij het meedenken en uitwerken van verschillende installaties zoals het elektra inclusief de op maat gemaakte verlichting in de details van het gebouw, de brandmeldinstallatie en het parkeersysteem met kentekenherkenning.